Aamulehden kritiikistä

Onko Kuha. myynyt itsensä? Pitäisikö yhtyeen viimein ymmärtää lopettaa? Vai onko Kuha. kenties parasta mitä Suomen musiikkiteollisuudelle on tapahtunut sitten Eppu Normaalin?

Valvoja: Kuha

Aamulehden kritiikistä

ViestiKirjoittaja kerstin päivämäärä To Tammi 31, 2008 21:10

Mika Waltari sanoo kirjoitusoppaassaan, että kriitikon tärkein ominaisuus on nöyryys. "NÖYRYYS" vielä paljon korostetummin kuin muilla kynäilijän hommia hahmottelevilla. Kriitikon tulisi aina muistaa, että hänen subjektiivinen totuutensa on yhtympäri työn alusastiana kuin suonsilmänä, ja siksi sen koostumuksesta ja laadusta olisi tarkoituksenmukaista olla jollain tasolla tietoinen. Kriitikko harjoittakoon kritiikkiä ensin itseään, sitten kohdettaan kohtahan.

On aina vaarallista, kun miespuolinen henkilö päättää faktuaalisella tasolla informoida, mitä nainen tahtoo kuulla tai nähdä. Tästä todisteena suurin osa aikuisviihdettä.

Itse asianosaisena naisena voin helpotukseksenne kertoa, että solistinne "Vääpelinkarjunta" ei ole vahingoittanut väli- ulko- tai sisäkorvaani. Esityksenne ei myöskään tunnistettavasti vastannut mielikuvaani teekkarista, joka makaa kesäaamun terassipöydällä kommentteinaan ytimekkäät "Paska" ja "Anna vahvaluontonen ämmä hei" sekä nätti "Idiootit" (Yleinen havainto kanssakulkijoista).

"Poluntaittaja polun on vanki,
vapaa vain on umpihanki"

-Leinon Eikka-

Iloisin terveisin,

Kerstin
Kerstin
kerstin
 
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Huhti 04, 2006 16:16

Palaa alueelle Palaute

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron