Pekkala-Pekkala

Kysy, joku vastaa - jos vastaa.

Valvoja: Kuha

Pekkala-Pekkala

ViestiKirjoittaja sim0n päivämäärä La Heinä 29, 2006 12:24

Arvoisa Kuha. -yhtye,

Kuuleviin korviini on saapunut tieto Pekkala-Pekkalan kuulemattomista korvista. Pyydän, ei, vaadin(!) Kuha.:a selvittämään taustat tästä ""kuulo- ja muidenkin luiden" toimintaan vaikuttavasta luuheikkousoireyhtymästä". Sillä jos tilanne on mikä se on, niinkuin se yleensä on, niin siinä tilanteessa "yhtyehän" on menettämässä valtaisan palasen katu-uskottavuutta Pekkalan suosimissä ns. hulttiobasistipultsaripiireissä, minkä se toisaalta Pekkalan mahdollisen ulostumisen jälkeen voittaa takaisin pienten gimmeltyttöjen muodossa, jos siis tilanne on mikä se on.

Suurin tappio tässä tulee tietysti anniskeluravintoloille, joissa Kuha. saattaisi mahdollisesti tulevaisuudessa esiintyä, sillä onhan yleisesti tiedossa oleva fakta, että suurimmat tuotot ne saavat siitä, kun Pekkala-Pekkala ryystää mallashanat kuiviin.

Ensiksikin ja toiseksi, täytyy tässä todeta, että ainakin itse olisin varsin pettynyt, toistan, varsin pettynyt, jos en näkisi enää tuota kovaäänistä ja helläsormista pörröpäätä kieppumassa konserttilavoilla härkäviulunsa kanssa. Kyllä sitä hullu aina hullun tunnistaa.
"Rock ei ehkä pelasta maailmaa, mutta saa aikaan sopivissa määrin mielenterveysongelmia." -Juha Kuha
Käyttäjän avatar
sim0n
 
Viestit: 66
Liittynyt: Ke Helmi 01, 2006 16:37
Paikkakunta: Paikkakaupunki, itse asiassa. Hmh.

Re: Pekkala-Pekkala

ViestiKirjoittaja Jeesus Vipunen päivämäärä Ti Elo 01, 2006 16:52

Älkää suotta huolestuko, arvoisa sim0n. En hetkeäkään usko että Pekkala lopettaisi mallasjuomien ryystämisen ravintoloissa.
You can't write a chord ugly enough to say what you want sometimes, so you have to rely on a giraffe filled with whipped cream.
Käyttäjän avatar
Jeesus Vipunen
 
Viestit: 92
Liittynyt: Ti Tammi 24, 2006 15:04


Palaa alueelle Kysy Kuha.:lta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron